3.19.2013

aplanko keistas jausmas, kai esi tarp tavęs visai nepažįstančių žmonių. šiandien, besilankydamas LMTA, sužinojau, kad:
* yra sunku, bet ir pagirtina parašyti knygą.
* man reikia būti kūrybingam. kai to klausiausi, stengiausi išlikti ramus ir įrodyt sau, jog pramokau ugdyti kantrybę.
* žmonės naudojasi savo (pseudo)kūrybingumu, siekdami būti pripažintais.

ne čia. ne čia. ne ten, kur trypia mūsų pėdos.
įdomu stebėti pasaulį, kai esi nežinomasis. jau tapo įprasta, kad žmonės, jei ir pažiūri į mane, tikisi kažko, kas yra įprasta ir žinoma (va, leptels kokią nesąmonę, va, pradės politikuoti, filosofuoti ar į viską žvelgti iš profesinės pusės, va, tuoj užrėks kokią placebo, metallica ar nirvana eilutę, va, išsitrauks knygą ir pradings). kai įsilieji į naują aplinką, to nelieka. ir, matyt, pirmąkart pajutau, jog nenoriu atskleisti kortų. tegu nieko nežino. tegu ir liksiu nežinomasis.
na, nebent tol, kol akis pasieks šis blogas, facebook`as, gal dar koks knygynas.

tai tiek iš vis dar ledu padengtos neries žemės -

AN.

3 komentarai:

  1. Smalsi akiplėša3/19/2013

    *Na išlikti nežinomam pakankamai sunku, kai lyg pats rodai kelią į savo "privatumą", ypač tiems, kurie tikrai mėgsta žmones. :)
    *Būti kūrybingam yra labai plati frazė, gal ta akiplėša, kuri taip drįso teigti, neparašytų knygos (bet šito Tu irgi nežinai), bet užtai yra ne vienos puikios idėjos autorė.
    *Mūsų specialybėje mes mokomės generuoti idėjas vieni tam turi gabumą, kiti išmoks, jei jiems neišeis taip gerai, tai jie pasirinks kitokią gyvenimo sritį.
    *Faktas kad kažkas apie Tave kažko nežino leidžia žmogui norėti Tave pažinti, kaip žmogų, kaip asmenybe, ir čia Tu gali būti bet kuo. Kiek Tavo kūrybiškumas leis. O tai yra labai smagu. Sudarytas įspūdis - blogas ar geras, koks jis buvo kaip manai? :)
    *Šiaip klausimas: kiek įdomu Tau būti ne tik kad nežinomuoju, bet ir tuo kuris niekam neįdomus, kaip tais kartais kai tavęs niekas nekalbino? Ar tie kartai irgi sukėlė diskusijų Tavo mintyse?:)

    AtsakytiPanaikinti
  2. dėkui už nuomonę, išsamų komentarą ir juoko dozę, smalsi akiplėša. :)
    manęs neliečia nei žmonių, kuriems sąlyginis aš esu neįdomus, nei žmonių, kuriems tas pats aš gali pasirodyti įdomus ar bent jau kažkiek dėmesio vertas, nes visa tai laikosi ant daugelio, tiesa, netvirtų pamatų. domina polėkis naujoje aplinkoje (tokiais atvejais dažnai kituose žmonėse pamatau save - kai kada atsisuki, bet dažniau vienodai šviečia).
    jei likau suprastas it kritikuojąs situaciją, skubu tai paneigti. ne. nė minties apie tai turėti negalėčiau. :)
    apie diskusijas mintyse neatsakysiu, nes jų, nei vienu, nei kitu atveju nebuvo - visa tai tik įspūdis, kurį galime išgyventi kiekvienas aibėje skirtingų situacijų.

    darsyk dėkui už žinutę
    sėkmės!

    AtsakytiPanaikinti
  3. Smalsi akiplėša3/19/2013

    Žavu. ;)

    AtsakytiPanaikinti

rock on